Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Oportunități de cooperare din Rețeaua Enterprise Europe - cea mai mare rețea europeană de sprijin pentru companiile care doresc să se dezvolte internaţional

Banner oportunitati EEN.jpg

16.06.2024

BOES20240613001

Companie din Spania, care produce cornete de înghețată tradiționale și o gamă largă de alte produse excelente, inclusiv rulouri de napolitană, evantai, bețișoare de napolitană și coji de patiserie, caută noi piețe de desfacere și sunt interesați să găsească potențiali parteneri în cadrul unui acord de agenție comercială și/sau distribuitori. Pe lângă aceasta gama de produse, compania vinde și distribuie și accesorii și echipamente pentru industria de înghețată.

TOTR20240612022

Un start-up din Turcia a dezvoltat o soluție software de HR de înaltă tehnologie, care poate fi utilizată pentru diferite sectoare (atât pentru servicii, cat si pentru productie) și caută un acord comercial cu asistența tehnică. Abordările personalizate ale produsului eficientizează operațiunile și îmbunătățesc performanța generală. Soluția este oferită fie pe web, fie ca soluție mobilă.

BOPT20240614006

O companie din Potugalia care oferă de soluții de tratare a suprafețelor caută parteneri pentru acorduri comerciale, acorduri de distribuție și producție. Această companie cu sediul în Portugalia, cu o experiență de peste 20 de ani în soluți de tratare și îmbunătățire a suprafețelor, de la finisaje cu vopsire, la tampografie, glazurare, emailare și lustruire pentru a livra piese mici cu rezultatele finite de care diferitele industrii au nevoie, pentru a funcționa mai bine și a dura mai mult. Finisajele de înaltă performanță ale companiei sunt folosite nu numai de industria textilă, de încălțăminte și de modă, dar și de industria construcțiilor, a metalelor sau industria auto.

BOPL20240613008

Producător din Polonia de forme de copt din tablă antiaderente, este interesat să se extindă pe piețe noi și caută distribuitori. Compania poloneză înființată în 1951 este o cooperativă specializată în producția de forme de copt, cuțite pentru tort, răzătoare și alte articole de uz casnic. Compania este interesată să stabilească o cooperare cu parteneri străini, de preferință distribuitori, pentru a pătrunde pe noi piețe.

BRSE20240613015

O firmă din Suedia, care se concentrează pe comercializarea online a bunurilor de lux, caută furnizori de genți, genți de mână, ochelari de soare, bijuterii, curele, agrafe de păr și produse similare din această categorie de produse. Produsele de bună calitate si durabile sunt prioritare: textile din surse sustenabile, produse din piele fără crom și bijuterii fără nichel, de preferință din metale precum aurul, argintul și oțelul inoxidabil. Originea produsului și produsele realizate din materiale reciclate sunt, de asemenea, factori prioritari. Compania își vinde astăzi produsele în Suedia, dar își propune să-și extindă prezența pe întreaga piață europeană.

Contactaţi Centrul Enterprise Europe Network Constanța, din cadrul C.C.I.N.A.Constanţa pentru mai multe detalii, la   e-mail:een@ccina.ro


Pentru alte oportunități de afaceri şi inovare sau căutare de parteneri  pentru proiecte, accesaţi:

https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities

 

Enterprise Europe Network

Constanţa 02/07

23°C

acum
vânt 4 kmh din VSV
vizibilitate 10 km

23°C

max

23°C

min

26°C

max

19°C

min

emis înCurs valutar BNR 02/07

EUR
4.9770
0.00%
GBP
5.8694
+0.12%
USD
4.6462
+0.43%
IFR
4.9779
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic