Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Parteneriat CCINA Constanţa - Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa

Poza_semnare_acord_CCINA_ISJ.jpg

22.02.2024

La Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie și Agricultură (CCINA) Constanţa a avut loc, în cursul zilei de astăzi, 22 februarie 2024, întâlnirea dintre conducerea CCINA și Inspectoratul Școlar Judeţean (ISJ) Constanţa, cu scopul semnării unui Protocol de colaborare între cele două instituţii.

CCINA Constanţa a fost reprezentată prin Ruxandra Serescu – Director General, iar din partea Inspectoratului Școlar Judeţean Constanţa au fost prezenţi Loredana Manolache - Inspector Școlar General Adjunct și Sorin Mihai – Inspector Școlar General.

Acordul are ca obiectiv crearea cadrului operaţional în temeiul căruia partenerii vor acţiona, în baza propriilor competenţe, prin eforturi commune, atât pentru asigurarea formării profesionale de calitate a elevilor, cât și pentru facilitarea inserţiei absolvenţilor învăţământului dual pe piaţa muncii.

Totodată, se urmărește și realizarea unor proiecte educative, dedicate elevilor constănţeni, cu obiectivul dezvoltării personale a acestora prin diverse activităţi educative și extrașcolare, organizate în scopul exersării competenţelor și abilităţilor personale cu aplicabilitate în viaţa școlară și nu numai.

Prima acţiune stabilită în programul parteneriatului încheiat astăzi între CCINA Constanţa și Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa va avea loc în cadrul Salonului de Dotări Hoteliere, ediţia a XX-a, derulat în perioada 21 - 24 martie 2024, la Pavilionul Expoziţional.

Cu această ocazie vor fi prezenţi elevi din cadrul liceelor din Constanţa care vor avea posibilitatea de a-și exersa competenţele și abilităţile dobândite în funcţie de specializare iar agenţii economici vor avea posibilitatea recrutării acestora.

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 03/07

22°C

acum
vânt 7 kmh din VNV
vizibilitate 10 km

26°C

max

20°C

min

26°C

max

19°C

min

emis înCurs valutar BNR 02/07

EUR
4.9770
0.00%
GBP
5.8694
+0.12%
USD
4.6462
+0.43%
IFR
4.9779
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic