Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Întâlnire de tip "masă rotundă" organizată de CCINA Constanța, cu participarea E.S. dna Alison Duncan, Ambasadorul Australiei în Grecia, România și Bulgaria

poza 3.jpeg

03.09.2024

Astăzi, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a avut plăcerea de a organiza o întâlnire de tip „masă rotundă” cu prilejul vizitei E.S. dna Alison Duncan, Ambasadorul Australiei în Grecia, România și Bulgaria, și a dnei Rachel White, Comisarul pentru Comerț al Australiei și Consul General la Milano.

Evenimentul a creat un cadru propice pentru discuții pe teme de interes comun, reunind reprezentanți ai administrației locale, ai sectorului de afaceri și ai industriei transporturilor.

Pe agenda discuțiilor s-au aflat subiecte de maximă importanță pentru dezvoltarea regională și internațională, printre care: planul general de transport al Constanței ca hub logistic – infrastructură existentă și planuri de viitor; proiectele actuale de extindere a Portului Constanța; conectivitatea dintre căile maritime, fluviale, aeriene, rutiere și feroviare; facilități pentru investiții din partea companiilor străine și cerințe legislative specifice acestora.

La întâlnire au participat, răspunzând invitației făcute de CCINA Constanța, prin Ruxandra Serescu – Director General, următorii: Șenol Ali – Subprefect Constanța, Ionuț Rusu – Viceprimar Constanța, George Vișan - Director Comercial al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța, Tiberiu Mușat – Membru al Consiliului de Administrație al Asociației Naționale a Agenților de Crewing din România și Director General Capital Shipping & Trading România, Florin Goidea – Director General, Administrația Canalelor Navigabile, Laurențiu Oprescu – Asistent Manager, Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" Constanța, Amalia Brînzan – Director, CFR Marfă Constanța, Dorinel Cazacu – Director General, SOCEP S.A., Dan Dolghin – Director Operațiuni Cereale, Comvex S.A., Adrian Iancu Stavrositu – Director General, COREMAR S.A.

În cadrul primei sale vizite la Constanța, E.S. dna Alison Duncan, Ambasadorul Australiei în Grecia, România și Bulgaria, a ales în mod deliberat CCINA Constanța ca loc de desfășurare a întâlnirii cu reprezentanții autorităților și ai sectoarelor de activitate relevante pentru temele discutate.

Această întâlnire a subliniat importanța colaborării internaționale și a parteneriatelor strategice, esențiale pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii regionale, precum și pentru atragerea de noi investiții în zona Constanței.
CCINA Constanța rămâne dedicată promovării dialogului și colaborării între sectorul public și cel privat, contribuind astfel la creșterea economică durabilă a regiunii.

galerie foto

poza 1.jpeg poza 2.jpeg

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 26/09

18°C

acum
vânt 22 kmh din S
vizibilitate 10 km

19°C

max

19°C

min

23°C

max

19°C

min

emis înCurs valutar BNR 26/09

EUR
4.9759
0.00%
GBP
5.9642
+0.21%
USD
4.4629
+0.28%
IFR
4.9774
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic