Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Forum de afaceri și investiții România - Turcia

romania-turcia.jpg

14.03.2022

Ministerul Antreprenorialului și Turismului din România cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează Forumul de afaceri și investiții România – Turcia, în data de 31 martie a.c., la Istanbul, Turcia.

Evenimentul se va desfășura în marja celei de-a 27-a sesiune a Comisiei mixte interguvernamentale de colaborare economică România – Turcia și va beneficia de prezența unor înalți reprezentanți ai Guvernului României și Turciei, conducerea CCIR și a Uniunii Camerelor de Comerț și a Burselor de Mărfuri din Turcia (TOBB). Din partea Guvernului României va participa domnul Sorin Grindeanu, viceprim-ministrul României, ministrul transporturilor și infrastructurii.

Forumul de afaceri și investiții România – Turcia se înscrie în rândul acțiunilor de promovare a exporturilor românești și atragere a investițiilor turcești conform Parteneriatului strategic dintre România și Republica Turcia. În prima parte a evenimentului, vor fi susținute prezentări cu privire la tendințele economice din cele două state și va fi analizat stadiul cooperării bilaterale, precum și cel al oportunităților de investiții româno-turce. La finalul sesiunii plenare, antreprenorii români vor avea posibilitatea să participe în cadrul unor sesiuni de tipul business-to-business (B2B) cu oameni de afaceri din Turcia. Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba engleză.

Preluare:

Inscrieri:

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 03/07

22°C

acum
vânt 7 kmh din VNV
vizibilitate 10 km

26°C

max

20°C

min

26°C

max

19°C

min

emis înCurs valutar BNR 02/07

EUR
4.9770
0.00%
GBP
5.8694
+0.12%
USD
4.6462
+0.43%
IFR
4.9779
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic