Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

EU Rural Toolkit

rural-eu.jpg

22.02.2024

A fost lansat de către Comisia Europeană, respectiv Centrul Comun de Cercetare (JRC), în colaborare cu DG REGIO și DG AGRI, un ghid interactiv (online) care prezintă toate instrumentele de finanțare disponibile la nivelul UE pentru zonele rurale. Scopul său este de a ajuta autoritățile locale, instituțiile și părțile interesate, întreprinderile și persoanele fizice să identifice și să profite de fondurile, programele și alte inițiative de finanțare și sprijin existente ale UE, precum și să promoveze dezvoltarea în teritoriile rurale.

Ghidul cuprinde mai multe secțiuni, unde utilizatorii pot găsi cele mai potrivite oportunități de finanțare care să sprijine proiectele și inițiativele lor specifice, au ocazia să exploreze o gamă variată de exemple practice, studii de caz și povești inspirate, dar și să răsfoiască materiale relevante care oferă îndrumări și cunoștințe practice.

Rural toolkit face parte din viziunea pe termen lung a Comisiei Europene pentru zone rurale mai puternice, conectate, reziliente și prospere în UE. Acesta arată modul în care inițiativele și practicile sprijinite de schemele și politicile de finanțare ale UE pot ajuta comunitățile rurale să-și revitalizeze teritoriile.

Pentru mai multe informații și acces la platformă, vă rugăm să vizitați link-ul:

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 03/07

22°C

acum
vânt 7 kmh din VNV
vizibilitate 10 km

26°C

max

20°C

min

26°C

max

19°C

min

emis înCurs valutar BNR 02/07

EUR
4.9770
0.00%
GBP
5.8694
+0.12%
USD
4.6462
+0.43%
IFR
4.9779
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic