Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

CCINA Susține inovația în construcții: Ruxandra Serescu, prezentă la The BIM Challenge 2024

Ruxandra Serescu.jpeg

02.09.2024

În cadrul evenimentului The BIM Challenge 2024, desfășurat la Constanța între 2 și 6 septembrie a.c., Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), susținător al evenimentului, a fost reprezentată de Directorul General, Ruxandra Serescu. În deschiderea manifestării au fost susținute discursuri de autorități din domeniul public și privat, reprezentanți ai mediului universitar și ai marilor companii cu activitate în construcții, proiectare și arhitectură.

Directorul General al CCINA Constanța a prezentat strategiile de implicare ale CCINA, subliniind angajamentul instituției în sprijinirea și promovarea tinerilor antreprenori. În discursul său, Ruxandra Serescu a evidențiat rolul activ pe care CCINA îl joacă în dezvoltarea mediului de afaceri local.

The BIM Challenge 2024 reprezintă o oportunitate unică pentru profesioniști, studenți și pasionați din domeniul construcțiilor și arhitecturii, de a explora cele mai recente inovații în Modelarea Informațiilor în Construcții (BIM). Pe parcursul săptămânii, participanții vor colabora cu o echipă multidisciplinară pentru a gestiona modelul BIM al unei clădiri educaționale din cadrul Campusului Universității „Ovidius”, beneficiind de îndrumarea unor profesioniști din industria AEC. Evenimentul include workshopuri, seminarii, sesiuni de networking și activități pe plajă, oferind participanților oportunități valoroase de a se conecta cu potențiali angajatori și de a se integra într-o comunitate activă.

Participarea CCINA la acest eveniment reflectă susținerea constantă pe care o acordă inițiativelor ce contribuie la inovarea și creșterea comunității de afaceri din Constanța

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 26/09

18°C

acum
vânt 22 kmh din S
vizibilitate 10 km

19°C

max

19°C

min

23°C

max

19°C

min

emis înCurs valutar BNR 26/09

EUR
4.9759
0.00%
GBP
5.9642
+0.21%
USD
4.4629
+0.28%
IFR
4.9774
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic