Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

CCINA Constanța și Ambasadorul Republicii Chile în România - Dialog pentru oportunități de colaborare

poza 1_chile.jpg

18.10.2024

Directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), Ruxandra Serescu, a primit în data de 15 octombrie vizita de curtoazie a E.S. Julio Antonio Bravo Iubini, Ambasadorul Republicii Chile în România.

E.S. Dl. Julio Antonio Bravo Iubini, numit recent în funcție, a realizat această primă vizită oficială, la Constanța, dorind să stabilească o conexiune cu CCINA Constanța, în vederea analizării potențialului de colaborare cu mediul de afaceri local.
Scopul întâlnirii a fost identificarea posibilităților de colaborare în viitorul apropiat, cu accent pe oportunitățile de afaceri oferite de companiile românești din domeniile vizate, în special de activitățile specifice export-import de produse de origine animală și cereale.

În prima parte a întâlnirii, E.S. Julio Antonio Bravo Iubini, însoțit de o delegație de oameni de afaceri din Chile, a purtat discuții cu conducerea CCINA Constanța, în partea a doua fiind programată o vizită în Constanta Port, pentru cunoașterea activităților desfășurate aici și pentru identificarea potențialului de business oferit partenerilor din Chile.

Împreună cu Directorul general CCINA Constanța, Ruxandra Serescu, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Chile la Bucureşti s-a întâlnit cu o echipă a Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța, condusă de Mihai Teodorescu, Director general.

galerie foto

poza 3_chile.jpg poza 2_chile.jpg

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 25/10

5°C

acum
vânt 7 kmh din VNV
vizibilitate 10 km

5°C

max

5°C

min

15°C

max

7°C

min

emis înCurs valutar BNR 25/10

EUR
4.9732
-0.00%
GBP
5.9656
-0.09%
USD
4.5955
-0.23%
IFR
4.9764
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic