Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

CCINA alături de partenerul CELCO în susținerea proiectului "Săptămâna nZEB"

celco 2.jpg

17.05.2024

În perioada 17-19 mai 2024, publicul constănțean va putea participa gratuit la eveniment, locul desfășurării fiind Parcarea Mall VIVO. La nivel național, este cel mai mare eveniment expozițional dedicat construcțiilor inteligente și sustenabile, al căror consum de energie este aproape egal cu zero.

"Săptămâna nZEB" este un eveniment ce face parte din seria internațională de evenimente “The nZEB Roadshow”, având ca scop promovarea bunelor practici în materie de clădiri cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB).

În cele 3 zile ale manifestării, companii renumite la nivel național și internațional vor participa la eveniment, prezentând ultimele invenții de produse și soluții dedicate construcțiilor eficiente energetic. Specialiști din domeniul construcțiilor, cadre didactice cu experiență, dar și în domenii adiacente, vor răspunde la întrebările celor prezenți la eveniment.
Manifestarea se adresează atât specialiștilor în domeniu, cât și publicului larg.

Acțiunile "Săptămâna NZEB" cuprind workshop-uri și prezentări pentru înțelegerea tehnologiilor avansate și a metodelor inovative de construcție ce pot reduce semnificativ consumul de energie și emisiile de CO2. CCINA Constanța, prin Ruxandra Serescu – Director General, a fost prezentă la deschiderea manifestării, fiind alături de partenerul CELCO în susținerea proiectului "Săptămâna nZEB".

Printre evoluțiile practice asigurate de CELCO la eveniment se numără demonstrațiile de zidire corectă folosind BCA-ul produs de companie, precum și aplicarea termoizolației Izomineral - o termoizolație inovativă, minerală, sănătoasă și sigură, perfect compatibilă cu zidăria de BCA.

Episoadele demonstrative vor include și instalarea ferestrelor, aplicarea benzilor de etanșeitate, explicându-se pas cu pas procesul și beneficiile acestora.

Prin participarea la Săptămâna NZEB, CELCO reafirmă angajamentul său față de reducerea consumului de energie și amprentei de CO2 la nivel național și internațional.

CCINA susține mediul de business local, în condițiile liberei concurenței, promovând dezvoltarea unei industrii locale puternice de materiale eficiente energetic și pledând pentru utilizarea surselor regenerabile.

 

galerie foto

celco 1.jpg celco 3.jpg celco4.jpg

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 03/07

22°C

acum
vânt 7 kmh din VNV
vizibilitate 10 km

26°C

max

20°C

min

26°C

max

19°C

min

emis înCurs valutar BNR 02/07

EUR
4.9770
0.00%
GBP
5.8694
+0.12%
USD
4.6462
+0.43%
IFR
4.9779
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic